Avaleht
Hinnakiri
Menüü
Galerii
Asukoht
EST
EN
Menüü
Grupimenüü
Eelroogadeks või pearoogade lisanditeks
Porgandi-värskekapsasalat seemnete ja ürdivinegretiga
Peedi-sibulasalat majoneesiga
Tomati-kurgi-porrusalat
Värskekapsa-puuviljasalat
Kaalika-õunasalat peterselliga
Porgadi-rõikasalat
Pearoogadeks
Paneeritud kana apelsini-ingverikastme ja munanuudlitega
Puuviljadega täidetud seapraad, kartulivorm/koores hautatud kartulid
Seenepikkpoiss, ratatouille Eesti suvistest aedviljadest, riis
Hakklihakotletid, smooritud aedviljad ja kartulid, sinepikaste
Küpsetatud kalafilee, keedukartul, kodujuustu-munakaste
Seakael ürdise tomati-küüslaugukastmega, ürdine ahjukartul
Räime-juustupihvid, Skoone kartulid (Saaremaal killatuhlid), tillitzatziki kaste
Dessertideks
Kooretarretis (panna cotta) marjakastmega
Mustikasupp toorjuustuvahuga
Täidetud ahjuõun vanillikastmega
Mündi-rukkivaht maasikapiimaga
Jogurtisupp kirsikastme ja jäätisega
Kohupiima-toorjuustukreem karamellistatud kaerahelveste ja marjadega
Kohvipausideks
Toekas kohvipaus saabumisel:
soe porgandipirukas ja soe õunakook, kohv, tee, vesi
Ülejäänud kohvipausid:
soolased või magusad küpsised, kohv, tee, vesi
köögivilja ja dipikastmega
puuviljad
Hommikusöögiks
Võileivamaterjal, puder, moos, heeringas, keedumunad, kurk, tomat, salatileht, kohv, tee, vesi, mahl
Hommikusöögi hind sisaldub majutuse hinnas
Lepiku Külalistemaja traditsiooniline peoõhtu menüü
Külmlaud
kartulisalat lihaga (kaasaegne Eesti köök)
sült
heeringas ja soolaforell
täidetud munad
maasink (lepasuitsu) punase sibulaga
praetud valge kalafilee köögiviljamarinaadis
pasteedipallid pähklipurus
toorsalat
Pearoog
kuivatatud puuviljadega täidetud seapraad
õllekapsas toorjuustu ja tüümianiga
sinepi-koorekaste
kartul
Kohv, tee, vesi, morss, majakook või jõulukringel
Lepiku Külalistemaja peo- ja pulmatoidud
Eelroad ja salatid
Kanarulaad murulaugu-toorjuustutäidisega
Grillitud kana-kartulisalat caesarikastme ja tomatitega
Külmsuitsulõhe kreem musta leivaga
Kuumsuitsulõhe-riisisalat kalamarja-tillikastmega
Sült suitsutomati ja mädarõikavahuga
Lihapallid seenetarrendis
Adravõi ja heeringaga täidetud munad
Metsaseenesalat hapukurgi ja majoneesikastmega
Riisi-suitsukalasalat hapukurgi ja õuntega
Veiseliha-seenepatee taignas
Rosolje suitsuliha ja munapudruga
Pearoad
Vürtsika veisehakklihaga täidetud sealiharull ahjuaedviljade ja pruuni leemekastmega
Madaltemperatuuril küpsetatud veiseliha, praesibula ja seentega, ahjukartul, punase veini kaste
Tillivõiga üleküpsetatud lõhefilee, kartuli-hernetambi, praetud peedikuubikute ja valge kastmega
Juustutaignas küpsetatud kanafilee keedukartuli ja ahjuaedviljadega, valge kaste
Desserdid
Kihiline karamellikook
Kitsejuustu-marjakook
Halvaa-küpsisekook
Toorjuustu-kohupiimakook
Kirsi-kohupiimakreemi täidisega lehttaignakoogid
Lepiku Külalistemaja jõulupeo menüü
Külm laud
kartulisalat praeliha ja jääsalatiga (kaasaegne Eesti köök)
sült
täidetud munad
heeringas
maasink (lepasuitsu) punase sibulaga
valge praekala punases kastmes
soolalõhe
pasteedipallid pähklipurus
Pearoog
kuivatatud puuviljadega täidetud seapraad ja verivorst
õllekapsas toorjuustu ja tüümianiga
sinepi-koorekaste
kartul
pohlamoos või kõrvitsasalat
Kohv, tee, vesi, morss, majakook või jõulukringel